In Kabul willen we een houtbewerkingsbedrijf opzetten waar werkloze jonge mannen de kans krijgen het vak van houtbewerker/timmerman te leren. Het houtbewerkingsbedrijf in Kabul wil meubels en interieurs op maat aanbieden. Dankzij de specialistische machines kan het bedrijf ook specifieke houtbewerkingsopdrachten aannemen voor derden.

Opzet onderneming
Het houtbewerkingsbedrijf in Kabul maakt meubels en interieurs op maat. Dankzij de specialistische machines kan het bedrijf ook specifieke houtbewerkingsopdrachten aannemen voor derden.

Het bedrijf biedt tien vaste werkplekken: vier professionele houtbewerkers en zes werk/leerplekken voor de jonge mannen. Binnen het bedrijf worden alle werknemers opgeleid voor het werken met de specialistische machines en/of het maken van ontwerpen.

De werkplaats onderscheidt zich van de rest door een aantal specialistische machines die nodig zijn voor interieurbouw: CNC lasersnijmachine, Vacuüm-vormmachine en een PVC-machine.

Voor de start van dit bedrijf is circa 45.000 euro nodig, hiervan is reeds een deel gedekt door de startende ondernemer en eerder ontvangen donaties. Dit bedrag is met name nodig voor de aankoop van specialistische machines voor interieurbouw en de financiering van de startperiode.

Help je ons mee om het benodigde bedrag bedrag bij elkaar te brengen om deze sociale onderneming te kunnen starten?

Ga naar de projectpagina voor dit houtbewerkingsbedrijf en help mee!