Of het nu gaat om welzijn, geweld, vrouwenrechten of onderwijs – Afghanistan staat steevast onderaan de wereldranglijst. Een oplossing op de korte termijn is er niet. Daarvoor is de problematiek te complex. Toch denken wij wel dat het mogelijk is. Hoe? Door stapsgewijs de komende generaties Afghanen te helpen hun land weer op te bouwen. Te beginnen bij de kwetsbaarste doelgroep: alleenstaande vrouwen (weduwen) en thuisloze kinderen. Onze aanpak: de Afghanen het zelf laten doen. Het is immers hun land. Hun toekomst. Wij trainen, coachen en helpen ze waar nodig.


Een visie voor de langere termijn vraagt
ook om donateurs voor de langere termijn
Help je ook mee?

Ja, ik investeer mee en word maandelijks donateur

Yes, subscribe me to the newsletter!
Totaal: € -

Creditcard


Voordelen van maandelijks gevenJe maandelijkse donatie heeft direct effect doordat we bijvoorbeeld alleenstaande vrouwen een veilige woonplek kunnen bieden in een van onze community’s. Of doordat we vrouwen leren hun eigen gezonde voeding te verbouwen in een Food Security-project. Of doordat we ze helpen hun eigen onderneming te starten.
Tegelijkertijd investeer je met jouw gift in de langetermijnvisie van Village of Peace. Een Afghanistan waar het veilig en goed is voor iedereen.

Doneer nu – en maak een verschil in het leven van deze vrouwen. Wil jij ons voor meerdere maanden aaneengesloten willen ondersteunen?


Waarom Village of Peace?

Maak het verschil!

Maak verschil en help de meest kwetsbare groep mensen in Afghanistan – en draag tegelijkertijd bij aan het herstel van het land. Word vriend van Village of Peace en geef je op als maandelijks donateur.