fbpx

ACHTER DE SCHERMEN BIJ DE KIPPEN

28 juni 2019 – In deze video krijg je een kijkje achter de schermen van onze sociale onderneming Kuh-Salaiman. Onze kippenboeren Azim en Dawood geven je een uitgebreide rondleiding door hun bedrijf en vertellen je alles over hun aanpak, ideeën en toekomstvisie.

Nog geen twee jaar geleden begonnen Azim en Dawood met een kippenboerderij. Inmiddels zijn daar een kippenvoerfabriek, een slachterij/slagerij en een winkel met kippenbenodigdheden en -medicijnen bijgekomen. Een bijzonder onderdeel van hun bedrijf is dat ze hun kennis en kunde – gratis – delen met boeren uit de omgeving. Daar is veel belangstelling voor. Er zijn nu iets van tien boeren in de regio die zij begeleiden en helpen.

Meer over projecten van Village of Peace.

Deel dit bericht

2019-07-10T16:41:53+02:00juli 10th, 2019|
Ga naar de bovenkant