fbpx
FAQ items aan het laden...

EERSTE COMMUNITY CENTRE: SARPANAH

10 november 2017 – Er wordt hard gewerkt in en rondom het eerste community centre van Village of Peace: Sarpanah. De naam is Dari voor ‘schuilplaats’. En dat is precies wat het community centre straks moet zijn voor de weduwen en wezen: een veilige plek. Een plek waar ze kunnen herstellen en waar ze in alle rust een nieuw zelfstandig bestaan kunnen opbouwen.
Voordat we het gebouw en terrein in gebruik kunnen nemen, moet het grootscheeps verbouwd worden. En die verbouwing is nu gaande. We bouwen extra huizen voor de weduwen. Het verwaarloosde terrein wordt aangepakt en opnieuw beplant met fruit- en notenbomen. Ook het bestaande gebouw had dringend onderhoud nodig. Achter deze muur – gebouwd door echte Afghaanse vakmannen – gaat een trap schuil die de hoogteverschillen van het terrein moet overbruggen.

Deel dit bericht

2018-02-06T11:29:53+01:00november 10th, 2017|
Ga naar de bovenkant