10 jaar Village of Peace

Village of Peace bestaat 10 jaar! We zijn dankbaar voor de impact die we tijdens deze periode mochten hebben in Afghanistan. Bedankt voor iedereen zijn betrokkenheid en hulp om dit mede mogelijk te maken. We blijven ons inzetten om weduwen en wezen in Afghanistan te helpen vanuit ondervoeding naar zelfredzaamheid. We hopen ook met jouw steun hierin te mogen optrekken.

Om te laten zien waar we ons vanuit Village of Peace voor inzetten delen we een video gemaakt. Deze video laat het hart van het werk van Village of Peace zien. We zouden het natuurlijk leuk vinden als je ons helpt om dit aan meer mensen te laten zien.

Op donderdag 7 november vieren we ons 10 jarig bestaan met een benefietdiner in het Corendon Amsterdam Airport. Dit bijzondere evenement biedt een unieke kans om samen te komen voor een heerlijk diner, terwijl je tegelijkertijd een belangrijke bijdrage levert aan ons werk in Afghanistan. De opbrengsten van dit benefietdiner gaan rechtstreeks naar projecten van Village of Peace om kinderen te helpen in Afghanistan. Zien we elkaar daar?
Opgeven kan via www.villageofpeace.org/benefietdiner.