Benefietdiner Village of Peace

Ter ere van ons 10-jarig jubileum organiseren we een bijzonder benefietdiner. Op donderdagavond 7 november 2024 vanaf 18:00 uur organiseert Village of Peace een exclusief benefietdiner in het prachtige Corendon Amsterdam Airport. Dit bijzondere evenement biedt een unieke kans om samen te komen voor een heerlijk diner, terwijl je tegelijkertijd een belangrijke bijdrage levert aan ons werk in Afghanistan.

De opbrengsten van dit benefietdiner gaan rechtstreeks naar Village of Peace, voor de inzet voor projecten in Afghanistan. Dankzij jouw steun kunnen wij levens blijven veranderen en bouwen aan een betere toekomst voor weduwen en wezen in dit land. Tijdens de avond zullen we uiteraard meer delen over de projecten in Afghanistan en ervaar je uit eerste hand de impact van jouw donatie.

Samen maken we het verschil. Doe je mee? Reserveer nu je plek voor dit unieke event en draag direct bij aan een betere toekomst voor Afghanistan. De kosten voor het diner bedragen € 150 per persoon en de kosten voor een tafel (8 personen) bedraagt 1050 euro.

Meld je hieronder aan voor het benefietdiner en reserveer zo een tafel of stoel(en) voor deze avond.

Wij zien ernaar uit je persoonlijk te ontmoeten!



Aanmelden benefietdiner

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Totaal: € -

Creditcard PaypalOverboeking



Kosteloos annuleren is mogelijk binnen 48 uur na aanmelding.
Na het verstrijken hiervan is kosteloos annuleren niet mogelijk.
Annulering dient te allen tijde per e-mail of telefonisch te gebeuren.