Aardbeving Herat Afghanistan

Zoals velen van jullie al weten werd de regio Herat, het westen van Afghanistan, afgelopen zaterdag zwaar getroffen door een verwoestende aardbeving. Deze natuurramp heeft meer dan tweeduizend mensen het leven gekost, dorpen volledig verwoest en dwong vele bewoners om hun huizen te verlaten vanwege het gevaar voor instorting.

Ons team in Herat heeft onmiddellijk gereageerd en heeft zich ingezet om waar mogelijk ondersteuning te bieden in de eerste kritieke dagen. Ze zijn vastbesloten om gezinnen die zwaar zijn getroffen te helpen. Denk hierbij aan de meest dringende behoeften, zoals drinkwater, voedsel, medicijnen en dekens. We willen samen met hen support bieden aan de families die door deze tragedie zijn getroffen.

Ook jouw steun is van onschatbare waarde om de getroffen gezinnen in Afghanistan te helpen. Elke donatie draagt bij aan het verschil dat we kunnen maken in het leven van degenen die op dit moment onze hulp het hardst nodig hebben. Samen kunnen we zo van steun zijn voor de slachtoffers van de aardbeving.

Doneer nu voor de slachtoffers van de aardbeving

Geven kan via onze website:
https://villageofpeace.org/donations/hulp-aardbeving-herat/

Overboeking
Of maak een bedrag over op onze bankrekening onder vermelding van “hulp aardbeving”
Village of Peace
IBAN NL85ABNA0547381573
BIC (Swift) code bank: ABNANL2A

Of scan deze QR code

Bedankt voor je bijdrage in het bieden van essentiële hulp en steun aan de mensen die zwaar zijn getroffen door deze ramp.